Wandkast Bemmel Travertin Top Smoke Fineer

Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar Wees er snel bij, nog slechts enkele stuks op voorraad!
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Breng een vleugje elegantie en stijl in je interieur met de Wandkast Bemmel in Travertin Top Smoke Fineer. Met afmetingen van 100x40x140 cm is deze wandkast een perfecte mix van functionaliteit en design, ideaal voor het opbergen en etaleren van jouw favoriete items.

De unieke travertin top in combinatie met het rookfineer geeft de kast een moderne en luxe uitstraling, terwijl de organische lijnen en ronde vormen een gevoel van warmte en geborgenheid uitstralen. Deze wandkast is niet alleen een praktische opbergoplossing, maar ook een stijlvol statement dat je interieur verrijkt.

Met voldoende planken biedt de Wandkast Bemmel ruimte voor boeken, decoratieve objecten en persoonlijke verzamelingen. Het design is veelzijdig en past naadloos in verschillende woonstijlen, van modern tot Japandi en van Scandinavisch tot industrieel.

Kenmerken:

  • Afmetingen: 100x40x140 cm
  • Materiaal: Travertin Top Smoke Fineer
  • Stijlvol en modern design
  • Ruimte voor boeken, decoraties en meer
  • Geschikt voor diverse interieurstijlen

Transformeer je woonruimte met de Wandkast Bemmel en creëer een stijlvolle en georganiseerde ambiance!

Producteigenschappen

Materiaal:
Hout
SKU:
140102806
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.